Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Havermout met ricotta & banaan

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Havermout met ricotta & banaan
443kcal Per persoon
Eiwit
18g Eiwit
Koolhydraten
68g Koolhydraten
Vet
11g Vet
Voedingsvezel
7g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 40 gram havermout
  • 250 ml halfvolle melk
  • 1 banaan
  • 1,5 eetlepel ricotta
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Doe de havermout samen met de melk in een pannetje en verwarm dit 4 minuten tot een stevige pap. Haal van het vuur af en laat een minuutje afkoelen.
  2. Snijd de banaan in plakjes.
  3. Roer de ricotta door de havermout. Giet de havermout in een schaaltje en leg de plakjes banaan erover.

Tip van FitChef

Strooi nog wat kaneel of gehakte noten over de havermout.