Nieuw!
Italiaanse aardappel salade
Italiaanse aardappel salade
405kcal Per persoon
19g Eiwitten
44g Kh
17g Vetten
16g Vezels
Ingrediënten
- 150 gram krieltjes
- 200 gram sperziebonen (diepvries)
- 10 cherry tomaten
- 50 gram mozzarella
- ½ rode ui
- 1 handje rucola (30 g)
- 1 eetlepel groene pesto (15 g)
Zo maak je dit recept
- Halveer de krieltjes en kook ze samen met de sperziebonen in een pan met water in 8-10 minuten gaar.
- Halveer ondertussen de cherrytomaten. Snijd de mozzarella in stukjes. Snijd de rode ui in halve ringetjes. Doe de ingrediënten samen met de rucola in een kom.
- Spoel de krieltjes en boontjes af met koud water en laat goed uitlekken. Doe dit bij de rest van de ingrediënten. Roer de pesto door de salade en hussel alles door elkaar.
- Serveer de Italiaanse aardappelsalade op een bord. Breng op smaak met peper en zout.
Tip van FitChef
Ook lekker om wat olijven in plakjes te snijden en toe te voegen aan de aardappelsalade.