Nieuw!
Italiaanse omelet met rauwe ham, tomaat & geraspte kaas
Italiaanse omelet met rauwe ham, tomaat & geraspte kaas
454kcal Per persoon
30g Eiwitten
7g Kh
34g Vetten
3g Vezels
Ingrediënten
- 2 eieren
- 2 eetlepels halfvolle melk (30 ml)
- ½ theelepel oregano, gedroogd (1 g)
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 6 cherry tomaten
- 2 zwarte olijven
- 2 plakken rauwe ham
- 15 gram geraspte kaas, 30+
- 15 gram zonnebloempitten
Zo maak je dit recept
- Breek de eieren boven een schaaltje. Klop de eieren met de melk, oregano en wat peper en zout los met een vork.
- Verwarm de olie in een koekenpan. Schenk het losgeklopte eimengsel in de pan en bak er een omelet van op middelhoog vuur.
- Halveer de tomaatjes en snijd de olijven in plakjes.
- Leg de omelet op een bord. Beleg de helft met de rauwe ham, tomaatjes en olijven. Strooi hier de geraspte kaas en zonnebloempitten overheen en vouw de omelet dubbel.
Tip van FitChef
1. Serveer de omelet met wat verse basilicum.
2. Vervang de geraspte kaas door Parmezaanse kaas.