Kabeljauw met roergebakken radijsjes & sperziebonen
Kabeljauw met roergebakken radijsjes & sperziebonen
435kcal Per persoon
28g Eiwitten
51g Kh
13g Vetten
14g Vezels
Ingrediënten
- 200 gram krieltjes
- 1 kabeljauwfilet (diepvries) (à ca. 100 g)
- 2 theelepels groene pesto (10 g)
- 200 gram sperziebonen (diepvries)
- 4 radijsjes
- 1 rode ui
- 1 teen knoflook (5 g)
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
Zo maak je dit recept
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Halveer de kleine krieltjes en snijd de grotere in vieren.
- Leg de kabeljauwfilet op een ingevette bakplaat. Bestrijk de kabeljauw met de pesto en leg de krieltjes eromheen. Bak de vis met de aardappelen in 15 minuten gaar in de oven.
- Kook de sperziebonen in 7 minuten beetgaar.
- Snijd de radijsjes in parten en snijd de ui in dunne ringen. Pers de knoflook uit.
- Verwarm intussen de olie in een hapjespan en bak de sperziebonen, radijsjes, ui en knoflook samen in de pan in ongeveer 3 minuten goudbruin en gaar.
- Serveer de vis met de krieltjes en de gebakken groenten.
Tip van FitChef
Strooi er wat verse peterselie overheen.