Kabeljauw met wortel & komkommer
Kabeljauw met wortel & komkommer
474kcal Per persoon
29g Eiwitten
55g Kh
15g Vetten
11g Vezels
Ingrediënten
- 1 kabeljauwfilet (diepvries) (à ca. 100 g)
- 70 gram quinoa
- 150 gram wortel
- ½ komkommer
- 1 bosuitje
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
Zo maak je dit recept
- Ontdooi de vis.
- Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op het pak.
- Snijd de wortel en komkommer in blokjes. Snijd het bosuitje in dunne ringetjes.
- Wrijf de kabeljauw in met zout en peper. Verwarm de olie in een hapjespan en leg de vis in de pan. Verdeel de wortel, komkommer en bosui eromheen en sprenkel er wat water over. Smoor de vis en groenten afgedekt in 8-10 zachtjes gaar.
- Serveer de vis met de quinoa op een bord. Laat het vocht in de pan nog 2-3 minuten inkoken tot een lekkere jus en schenk deze over de kabeljauw.
Tip van FitChef
Strooi wat dille of bieslook over de kabeljauw.