Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Kikkererwten met broccoli, druiven & feta

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Kikkererwten met broccoli, druiven & feta
475kcal Per persoon
Eiwit
22g Eiwit
Koolhydraten
47g Koolhydraten
Vet
22g Vet
Voedingsvezel
16g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 broccoli
  • 100 gram kikkererwten, uit blik
  • ½ komkommer
  • 15 druiven
  • 40 gram witte kaas (feta)
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 eetlepel witte wijnazijn
  • ½ theelepel mosterd
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Breng een pan met ruim water aan de kook. Snijd de broccoli in roosjes en kook in 5 minuten beetgaar. Giet vervolgens af in een vergiet en spoel na met koud water. Laat dit uitlekken en doe de broccoli in een kom.
  2. Spoel de kikkererwten in een vergiet af met koud water en laat uitlekken. Snijd de komkommer in blokjes en halveer de druiven. Doe de komkommer, druiven en kikkererwten bij de broccoli. Verkruimel de feta erover.
  3. Maak in een schaaltje een dressing van de olie, azijn en mosterd. Giet de dressing over de salade en hussel alles door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.