Nieuw!
Wortel, tuinerwten & kabeljauw met remoulade
429 kcal  per persoon
25g  Eiwitten
28g  Kh
24g  Vetten
13g  Vezels
Ingrediënten
- 1 kabeljauwfilet (diepvries) (à ca. 100 g)
 - 200 gram wortel
 - 125 gram tuinerwten (diepvries)
 - 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
 - 1 augurk
 - ½ ui
 - ½ eetlepel kappertjes (5 g)
 - 1 eetlepel mayonaise (20 ml)
 - 1 eetlepel halfvolle yoghurt (15 ml)
 - 1 mespunt mosterd (1 g)
 
Zo maak je dit recept
- Laat de kabeljauwfilet op een bordje ontdooien.
 - Snijd de wortel in gelijke stukjes en kook dit in een pan met water in 10-12 minuten gaar. Voeg in de laatste 4 minuten de tuinerwten toe.
 - Verwarm de olie in een koekenpan en bak de kabeljauwfilet in 6 minuten goudbruin en gaar.
 - Maak ondertussen de remoulade saus. Snijd de augurk, ui en kappertjes zo fijn als mogelijk. Meng dit in een schaaltje met de mayonaise, yoghurt en mosterd. Roer door elkaar.
 - Serveer de kabeljauw, groenten en remoulade saus op een bord. Breng op smaak met peper en zout.
 
Tip van FitChef
Garneer de kabeljauw met verse dille.
 



