Nieuw!
Wortel, tuinerwten & kabeljauw met remoulade
Wortel, tuinerwten & kabeljauw met remoulade
429kcal Per persoon
25g Eiwitten
28g Kh
24g Vetten
13g Vezels
Ingrediënten
- 1 kabeljauwfilet (diepvries) (à ca. 100 g)
- 200 gram wortel
- 125 gram tuinerwten (diepvries)
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 augurk
- ½ ui
- ½ eetlepel kappertjes (5 g)
- 1 eetlepel mayonaise (20 ml)
- 1 eetlepel halfvolle yoghurt (15 ml)
- 1 mespunt mosterd (1 g)
Zo maak je dit recept
- Laat de kabeljauwfilet op een bordje ontdooien.
- Snijd de wortel in gelijke stukjes en kook dit in een pan met water in 10-12 minuten gaar. Voeg in de laatste 4 minuten de tuinerwten toe.
- Verwarm de olie in een koekenpan en bak de kabeljauwfilet in 6 minuten goudbruin en gaar.
- Maak ondertussen de remoulade saus. Snijd de augurk, ui en kappertjes zo fijn als mogelijk. Meng dit in een schaaltje met de mayonaise, yoghurt en mosterd. Roer door elkaar.
- Serveer de kabeljauw, groenten en remoulade saus op een bord. Breng op smaak met peper en zout.
Tip van FitChef
Garneer de kabeljauw met verse dille.