Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Wortel, tuinerwten & kabeljauw met remoulade

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Wortel, tuinerwten & kabeljauw met remoulade
428kcal Per persoon
Eiwitten
25g Eiwitten
Kh
28g Kh
Vetten
24g Vetten
Vezels
12g Vezels

Ingrediënten

  • 1 kabeljauwfilet (diepvries) (à ca. 100 g)
  • 200 gram wortel
  • 125 gram tuinerwten (diepvries)
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 1 augurk
  • ½ ui
  • ½ eetlepel kappertjes (5 g)
  • 1 eetlepel mayonaise (20 ml)
  • 1 eetlepel halfvolle yoghurt (15 ml)
  • 1 mespunt mosterd (1 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Laat de kabeljauwfilet op een bordje ontdooien.
  2. Snijd de wortel in gelijke stukjes en kook dit in een pan met water in 10-12 minuten gaar. Voeg in de laatste 4 minuten de tuinerwten toe.
  3. Verwarm de olie in een koekenpan en bak de kabeljauwfilet in 6 minuten goudbruin en gaar.
  4. Maak ondertussen de remoulade saus. Snijd de augurk, ui en kappertjes zo fijn als mogelijk. Meng dit in een schaaltje met de mayonaise, yoghurt en mosterd. Roer door elkaar.
  5. Serveer de kabeljauw, groenten en remoulade saus op een bord. Breng op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

Garneer de kabeljauw met verse dille.