Kikkererwten met sperziebonen & tomaat

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 15 minuten
  • 1 persoon
335kcal Per persoon
Eiwit
15g Eiwit
Koolhydraten
37g Koolhydraten
Vet
14g Vet
Voedingsvezel
22g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 2 tomaten
  • 200 gram sperziebonen, diepvries
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 2 theelepels ras el hanout
  • 150 gram kikkererwten, uit blik
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snipper de ui. Snijd de tomaten in stukjes.
  2. Bereid de sperziebonen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  3. Verwarm de olie in een hapjespan en fruit de ui zachtjes glazig. Strooi de ras el hanout erover en schep de tomaatstukjes erdoor. Bak 2 minuten.
  4. Schep de kikkererwten en sperziebonen erdoor en voeg een scheut water toe. Breng op smaak met zout en versgemalen peper en verwarm de kikkererwten en sperziebonen zachtjes 2-3 minuten.