Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Komkommer met rosbief & ricotta

  • 3 minuten
  • 1 persoon
Komkommer met rosbief & ricotta
183kcal Per persoon
Eiwit
18g Eiwit
Koolhydraten
5g Koolhydraten
Vet
10g Vet
Voedingsvezel
1g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • ½ komkommer
  • 4 plakken rosbief
  • 3 eetlepels ricotta
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd plakjes van de komkommer. Snijd de rosbief in dunnen repen.
  2. Beleg de komkommer met de rosbief. Schep op elk plakje komkommer een beetje ricotta. Breng op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

Varieer naar hartenlust en beleg deze 'toastjes' van komkommer naar eigen inzicht!