Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Komkommer met rosbief & ricotta

  • 3 minuten
  • 1 persoon
Komkommer met rosbief & ricotta
183kcal Per persoon
Eiwitten
18g Eiwitten
Kh
5g Kh
Vetten
10g Vetten
Vezels
1g Vezels

Ingrediënten

  • ½ komkommer
  • 4 plakken rosbief
  • 3 eetlepels ricotta (60 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd plakjes van de komkommer. Snijd de rosbief in dunnen repen.
  2. Beleg de komkommer met de rosbief. Schep op elk plakje komkommer een beetje ricotta. Breng op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

1. Varieer naar hartenlust en beleg deze 'toastjes' van komkommer naar eigen inzicht!
2. Meng wat chilivlokken of verse bieslook door de ricotta.