Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Kwark met appel & rozijnenspread

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Kwark met appel & rozijnenspread
453kcal Per persoon
Eiwitten
25g Eiwitten
Kh
86g Kh
Vetten
1g Vetten
Vezels
5g Vezels

Ingrediënten

  • 70 gram rozijnen
  • 1 appel
  • 1 snufje kaneel (1 g)
  • 250 gram magere kwark
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Voeg 100 ml warm water en de rozijnen samen in een hoge kom en laat de rozijnen 2 minuten wellen. Schil intussen de appel en snijd in blokjes.
  2. Giet de rozijnen af met een zeef en laat ze goed uitlekken. Mix de rozijnen, appel en kaneel in de hoge kom met een staafmixer tot een grove puree. Voeg zout naar smaak toe.
  3. Schep de rozijnenspread door de kwark.

Benodigdheden:

  • Staafmixer

Tip van FitChef

1. Geen staafmixer in huis? Schep de ingrediënten zo door elkaar.
2. Maak wat extra en bewaar de spread in een afgesloten bakje in de koelkast.