Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Linzensalade met appel & feta

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Linzensalade met appel & feta
526kcal Per persoon
Eiwit
15g Eiwit
Koolhydraten
81g Koolhydraten
Vet
16g Vet
Voedingsvezel
16g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 125 gram linzen, uit blik
  • 1 appel
  • 1 bosuitje
  • 4 abrikozen, gedroogd
  • 25 gram witte kaas (feta)
  • 1 handje gemengde sla
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • ½ theelepel mosterd
  • 1 theelepel honing
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Spoel de linzen in een vergiet af met koud water en laat uitlekken.
  2. Snijd de appel in vieren, verwijder het klokhuis en snijd deze in dunne reepjes. Snijd het bosuitje in ringetjes en de abrikozen in stukjes. Verkruimel de feta. Doe dit alles in een kom en meng door elkaar.
  3. Verdeel de sla in een kom en schep de linzensalade erop.
  4. Maak een dressing van de olie, mosterd en honing. Schep de dressing door de salade. Breng naar wens op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

1. Neem de linzensalade mee in een afgesloten bakje.
2. Ook lekker met balsamicoazijn als dressing.