Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Rauwe andijvie salade met appel & mozzarella

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Rauwe andijvie salade met appel & mozzarella
547kcal Per persoon
Eiwitten
14g Eiwitten
Kh
33g Kh
Vetten
40g Vetten
Vezels
13g Vezels

Ingrediënten

  • ½ komkommer
  • 1 rode paprika
  • 1 appel
  • ½ avocado
  • 25 gram mozzarella
  • 50 gram andijvie, gesneden
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 1 eetlepel witte wijnazijn (15 ml)
  • ½ theelepel mosterd (5 g)
  • 15 gram gemengde noten, ongebrand en ongezouten
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de komkommer in halve plakjes, de paprika in blokjes, de appel in partjes en de avocado in blokjes. Snijd ook de mozzarella in kleine stukjes.
  2. Doe de andijvie in een kom en voeg de gesneden ingrediënten hier aan toe.
  3. Meng de olie, azijn en mosterd in een klein schaaltje. Schenk de dressing over de salade en hussel door elkaar.
  4. Serveer de andijviesalade in een diep bord. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de noten erover.

Tip van FitChef

1. Deze andijviesalade is gemakkelijk om mee te nemen!
2. Ook lekker met sinaasappel in plaats van appel.