Nieuw!
Rauwe andijvie salade met appel & mozzarella
Rauwe andijvie salade met appel & mozzarella
547kcal Per persoon
14g Eiwitten
33g Kh
40g Vetten
13g Vezels
Ingrediënten
- ½ komkommer
- 1 rode paprika
- 1 appel
- ½ avocado
- 25 gram mozzarella
- 50 gram andijvie, gesneden
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 eetlepel witte wijnazijn (15 ml)
- ½ theelepel mosterd (5 g)
- 15 gram gemengde noten, ongebrand en ongezouten
Zo maak je dit recept
- Snijd de komkommer in halve plakjes, de paprika in blokjes, de appel in partjes en de avocado in blokjes. Snijd ook de mozzarella in kleine stukjes.
- Doe de andijvie in een kom en voeg de gesneden ingrediënten hier aan toe.
- Meng de olie, azijn en mosterd in een klein schaaltje. Schenk de dressing over de salade en hussel door elkaar.
- Serveer de andijviesalade in een diep bord. Breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de noten erover.
Tip van FitChef
1. Deze andijviesalade is gemakkelijk om mee te nemen!
2. Ook lekker met sinaasappel in plaats van appel.