Nieuw!
Linzensalade met peer, biet & geitenkaas
Linzensalade met peer, biet & geitenkaas
410kcal Per persoon
16g Eiwitten
38g Kh
21g Vetten
12g Vezels
Ingrediënten
- 100 gram linzen, uit blik
- 1 peer
- 2 mini rode bietjes, gekookt
- 1 handje gemengde sla (30 g)
- 3 schijfjes verse geitenkaas
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
Zo maak je dit recept
- Spoel de linzen in een vergiet af met koud water en laat goed uitlekken.
- Was de peer en snijd in blokjes. Snijd de bieten ook in blokjes.
- Meng in een kom de sla met de linzen, peer en biet. Verkruimel de geitenkaas over de salade en verdeel de olie erover. Breng op smaak met peper en zout.
- Serveer de linzensalade in een kom of diep bord.
Tip van FitChef
Neem de linzensalade in een afgesloten bakje mee naar school of werk.