Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Linzensalade met peer, biet & geitenkaas

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Linzensalade met peer, biet & geitenkaas
410kcal Per persoon
Eiwitten
16g Eiwitten
Kh
38g Kh
Vetten
21g Vetten
Vezels
12g Vezels

Ingrediënten

  • 100 gram linzen, uit blik
  • 1 peer
  • 2 mini rode bietjes, gekookt
  • 1 handje gemengde sla (30 g)
  • 3 schijfjes verse geitenkaas
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Spoel de linzen in een vergiet af met koud water en laat goed uitlekken.
  2. Was de peer en snijd in blokjes. Snijd de bieten ook in blokjes.
  3. Meng in een kom de sla met de linzen, peer en biet. Verkruimel de geitenkaas over de salade en verdeel de olie erover. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Serveer de linzensalade in een kom of diep bord.

Tip van FitChef

Neem de linzensalade in een afgesloten bakje mee naar school of werk.