Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Salade met rosbief & sinaasappel

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Salade met rosbief & sinaasappel
189kcal Per persoon
Eiwitten
16g Eiwitten
Kh
23g Kh
Vetten
4g Vetten
Vezels
5g Vezels

Ingrediënten

  • 1 sinaasappel
  • 5 radijsjes
  • 1 witlof
  • 1 handje gemengde sla (30 g)
  • 4 plakken rosbief
  • 1 ½ eetlepel halfvolle yoghurt (23 ml)
  • ½ theelepel mosterd (5 g)
  • 1 theelepel honing (8 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Schil de sinaasappel en snijd deze in partjes. Was de radijsjes en snijd deze in dunne plakjes. Halveer de witlof, snijd het hart eruit en snijd in reepjes.
  2. Doe de sla in een kom en verdeel de witlof, radijs en sinaasappel erover. Leg de plakjes rosbief bij de salade.
  3. Maak in een klein kommetje een dressing van de yoghurt, mosterd en honing. Verdeel de dressing over de salade en hussel door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

Bereid de salade met rosbief en sinaasappel in een afsluitbaar bakje en neem mee.