Linzensalade met rode biet

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 10 minuten
  • 1 persoon
428kcal Per persoon
Eiwit
17g Eiwit
Koolhydraten
23g Koolhydraten
Vet
30g Vet
Voedingsvezel
12g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 100 gram linzen, uit blik
  • 2 mini rode bietjes, gekookt
  • ½ rode ui
  • 25 gram witte kaas (feta)
  • 50 gram spinazie
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 25 gram gemengde noten, ongebrand en ongezouten
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Spoel de linzen af met koud water en laat goed uitlekken in een vergiet.
  2. Snijd de bietjes in partjes en de ui in halve ringen. Verkruimel de feta.
  3. Doe de spinazie in een kom en schep de linzen, rode biet, ui en feta erdoor. Besprenkel de salade met de olie en strooi de noten erover.

Tip van FitChef

1. Doe de linzensalade in een afsluitbaar bakje om hem makkelijk buiten de deur te kunnen eten!
2. Lekker om de noten even te roosteren in een hete pan.