Makkelijke enchilada met paprika, prei & kip
Makkelijke enchilada met paprika, prei & kip
471kcal Per persoon
39g Eiwitten
34g Kh
20g Vetten
4g Vezels
Ingrediënten
- 100 gram kipfilet
- 1 prei
- 1 rode paprika
- 1 teen knoflook (5 g)
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 theelepel komijnpoeder (2 g)
- 1 tortilla wrap, meergranen
- 30 gram geraspte kaas, 30+
Zo maak je dit recept
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Snijd de kip in blokjes. Snijd de prei in dunne plakjes en de paprika in kleine blokjes. Pers de knoflook.
- Verwarm de olie in een hapjespan en bak de kip 2 minuten bruin. Voeg de prei, paprika, knoflook en komijnpoeder toe en roerbak 8 minuten.
- Beleg de wrap met het kipmengsel en rol op. Leg de wrap in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de enchilada in de oven in 10 minuten goudbruin.
Tip van FitChef
Serveer de enchilada met een groene salade of wat rucola.