⏰ Tijdelijk 42% korting op jaarabonnement!

10d19u29m52s

Makkelijke pasta met bloemkool, tonijn & pesto

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 15 minuten
  • 1 persoon
579kcal Per persoon
Eiwit
53g Eiwit
Koolhydraten
57g Koolhydraten
Vet
15g Vet
Voedingsvezel
10g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 75 gram penne, volkoren
  • 1 sjalotje
  • 160 gram tonijn uit blik, in water
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 200 gram bloemkoolroosjes
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 2 theelepels groene pesto
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snipper de sjalot. Schep de tonijn in een vergiet.
  3. Verwarm de olie in een hapjespan en fruit de sjalot zachtjes. Voeg de bloemkoolroosjes toe met een scheutje water. Smoor de bloemkool in 8 minuten gaar. Voeg de tonijn en kappertjes toe aan de bloemkool en warm even door.
  4. Giet de pasta af en vang een kopje kookvocht op. Schep de pesto door de warme pasta en voeg eventueel een eetlepel kookvocht toe.
  5. Serveer de pasta met de bloemkool en tonijn.

Tip van FitChef

Garneer de pasta met verse basilicum.