Nieuw!
Mascarpone pannenkoek met zomerfruit
Mascarpone pannenkoek met zomerfruit
359kcal Per persoon
9g Eiwitten
6g Kh
33g Vetten
4g Vezels
Ingrediënten
- 75 gram zomerfruit (diepvries)
- 1 ei
- 2 eetlepels mascarpone (50 g)
- 1 snufje kaneel (1 g)
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
Zo maak je dit recept
- Laat het zomerfruit ontdooien.
- Breek het ei in een mengkom en doe de mascarpone en kaneel erbij. Klop dit met de handmixer tot een beslag.
- Verwarm de olie in een koekenpan. Giet het beslag erin en bak in 3 minuten op middelhoog vuur een pannenkoek, keer halverwege voorzichtig om.
- Leg de mascarpone pannenkoek op een bord en serveer met het zomerfruit.
Benodigdheden:
- Handmixer
Tip van FitChef
1. Ook lekker met een eetlepel Griekse yoghurt en/of ander (vers) fruit.
2. De pannenkoek is ook lekker met een hartige topping. Laat de kaneel achterwege en beleg bijvoorbeeld met kaas en avocado.
3. Heb je geen handmixer? Gebruik dan een garde.