Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Mediterrane visstoofpot met tomaten

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Mediterrane visstoofpot met tomaten
442kcal Per persoon
Eiwitten
30g Eiwitten
Kh
54g Kh
Vetten
12g Vetten
Vezels
8g Vezels

Ingrediënten

  • 1 kabeljauwfilet (diepvries) (à ca. 100 g)
  • 75 gram penne, volkoren
  • 2 tomaten
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 1 teen knoflook (5 g)
  • 2 theelepels paprikapoeder (4 g)
  • 2 theelepels Italiaanse kruiden, gedroogd (4 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Ontdooi de vis volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  2. Kook de penne in een pan met ruim kokend water in 10-12 minuten beetgaar. 
  3. Snijd de kabeljauw in stukken van 3 cm. Snijd de tomaten in vieren.
  4. Verwarm de olie in een hapjespan en bak de stukken kabeljauw op hoog vuur rondom tot de vis iets verkleurt. Pers de knoflook erboven uit. Verdeel de tomaten ertussen en strooi er paprikapoeder en Italiaanse kruiden over. Smoor de vis en tomaat in 4-6 minuten op halfhoog vuur gaar.
  5. Giet de pasta af en serveer met de visstoofpot met tomaat.

Tip van FitChef

Deze Mediterrane visstoofpot is lekker met een groene salade of wat rucola.