Nieuw!
Pappardelle met doperwten, tomaatjes & pesto
Pappardelle met doperwten, tomaatjes & pesto
737kcal Per persoon
31g Eiwitten
86g Kh
30g Vetten
17g Vezels
Ingrediënten
- 1 ui
- 8 cherry tomaten
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 160 gram doperwten, uit blik
- 100 gram pappardelle
- 1 ½ eetlepel groene pesto (23 g)
- 25 gram witte kaas (feta)
Zo maak je dit recept
- Snipper de ui en halveer de tomaatjes.
- Verwarm de olie in een wokpan. Fruit hierin de ui voor 3 minuten en voeg vervolgens de tomaatjes en doperwten toe. Bak deze 4 minuten mee.
- Kook ondertussen de pappardelle gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Giet de pasta af en voeg deze samen met de pesto toe aan de pan met groenten. Roer goed door.
- Serveer de pappardelle in een diep bord en verkruimel de witte kaas erover. Breng naar wens op smaak met peper en zout.
Tip van FitChef
Garneer de pappardelle met verse basilicumblaadjes.