Mexicaanse eieren
Mexicaanse eieren
332kcal Per persoon
22g Eiwitten
6g Kh
24g Vetten
3g Vezels
Ingrediënten
- 2 tomaten
- 1 bosuitje
- 1 eetlepel (olijf)olie
- 1 theelepel oregano, gedroogd
- 1 theelepel paprikapoeder
- 2 eieren
- 25 gram geraspte kaas, 30+
Zo maak je dit recept
- Snijd de tomaten in stukjes en het bosuitje in ringetjes.
- Verwarm de olie in een kleine koekenpan en bak de stukjes tomaat met de uiringetjes al omscheppend 2 minuten. Strooi de oregano en paprikapoeder met wat zout en versgemalen peper erover. Bak nog 2-3 minuten.
- Breek de eieren erboven en strooi de kaas erover. Laat de eieren op matig hoog vuur in 3-4 minuten stollen.
- Serveer de eieren met het groentemengsel in een kom.
Tip van FitChef
Deze Mexicaanse eieren zijn lekker met 1 of 2 sneetjes volkoren brood.