Mexicaanse eieren

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 10 minuten
  • 1 persoon
336kcal Per persoon
Eiwit
22g Eiwit
Koolhydraten
7g Koolhydraten
Vet
24g Vet
Voedingsvezel
4g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 2 tomaten
  • 1 bosuitje
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 theelepel oregano, gedroogd
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 2 eieren
  • 25 gram geraspte kaas, 30+
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de tomaten in stukjes en het bosuitje in ringetjes.
  2. Verwarm de olie in een kleine koekenpan en bak de stukjes tomaat met de uiringetjes al omscheppend 2 minuten. Strooi de oregano en paprikapoeder met wat zout en versgemalen peper erover. Bak nog 2-3 minuten.
  3. Breek de eieren erboven en strooi de kaas erover. Laat de eieren op matig hoog vuur in 3-4 minuten stollen.
  4. Serveer de eieren met het groentemengsel in een kom.

Tip van FitChef

Deze Mexicaanse eieren zijn lekker met 1 of 2 sneetjes volkoren brood.