Nieuw!
Mexicaanse salade met kipreepjes
Mexicaanse salade met kipreepjes
456kcal Per persoon
23g Eiwitten
25g Kh
29g Vetten
12g Vezels
Ingrediënten
- ½ rode ui
- ½ avocado
- 8 cherry tomaten
- 100 gram gerookte kipreepjes
- 60 gram maïs
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- ½ limoen
- 1 handje veldsla (30 g)
Zo maak je dit recept
- Snipper de ui, snijd de avocado in blokjes en halveer de tomaatjes.
- Meng in een kom de ui, avocado, tomaatjes, kipreepjes en maïs. Druppel de olie en het sap uit de limoen erover. Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de veldsla in een diep bord en schep de kipsalade erover.
Tip van FitChef
1. Neem de salade mee in een afgesloten bakje.
2. Ook lekker met wat verse koriander.