Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Mexicaanse salade met kipreepjes

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Mexicaanse salade met kipreepjes
456kcal Per persoon
Eiwit
23g Eiwit
Koolhydraten
25g Koolhydraten
Vet
29g Vet
Voedingsvezel
12g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • ½ rode ui
  • ½ avocado
  • 8 cherry tomaten
  • 100 gram gerookte kipreepjes
  • 60 gram maïs
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • ½ limoen
  • 1 handje veldsla
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snipper de ui, snijd de avocado in blokjes en halveer de tomaatjes.
  2. Meng in een kom de ui, avocado, tomaatjes, kipreepjes en maïs. Druppel de olie en het sap uit de limoen erover. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de veldsla in een diep bord en schep de kipsalade erover.

Tip van FitChef

1. Neem de salade mee in een afgesloten bakje.
2. Ook lekker met wat vers gehakte koriander.