Mexicaanse tortilla met zoete aardappel
Mexicaanse tortilla met zoete aardappel
474kcal Per persoon
11g Eiwitten
72g Kh
16g Vetten
8g Vezels
Ingrediënten
- 1 ui
- 200 gram zoete aardappel
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 theelepel paprikapoeder (2 g)
- 1 schijfje verse geitenkaas
- 1 handje rucola (30 g)
- 1 tortilla wrap, meergranen
Zo maak je dit recept
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snijd de ui in halve ringen. Boen de aardappel schoon en snijd in blokjes.
- Schep de aardappel in een braadslede en hussel om met de olie, ui, paprikapoeder, peper en zout. Leg de geitenkaas naast de aardappel. Bak de aardappel en geitenkaas in de voorverwarmde oven in 15-20 minuten gaar.
- Meng de warme aardappelblokjes in een kom losjes met de rucola.
- Schep de helft van de aardappel met rucola in de tortilla en beleg met de warme geitenkaas. Rol de tortilla half op en serveer de rest van de aardappel erbij.
Tip van FitChef
Deze Mexicaanse tortilla is lekker met wat verse koriander.