­čą│ Yihaaa! Ons nieuwe kookboek is uit!Bekijk boek

Mexicaanse tortilla met zoete aardappel

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 25 minuten
  • 1 persoon
474kcal Per persoon
Eiwit
11g Eiwit
Koolhydraten
72g Koolhydraten
Vet
16g Vet
Voedingsvezel
8g Voedingsvezel

Ingredi├źnten

  • 1 ui
  • 200 gram zoete aardappel
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 schijfje verse geitenkaas
  • 1 handje rucola
  • 1 tortilla wrap, meergranen
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Verwarm de oven voor op 200 ┬░C.
  2. Snijd de ui in halve ringen. Boen de aardappel schoon en snijd in blokjes.
  3. Schep de aardappel in een braadslede en hussel om met de olie, ui, paprikapoeder, peper en zout. Leg de geitenkaas naast de aardappel. Bak de aardappel en geitenkaas in de voorverwarmde oven in 15-20 minuten gaar.
  4. Meng de warme aardappelblokjes in een kom losjes met de rucola.
  5. Schep de helft van de aardappel met rucola in de tortilla en beleg met de warme geitenkaas. Rol de tortilla half op en serveer de rest van de aardappel erbij.