Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Noedels met biefstukpuntjes

  • 15 minuten
  • 2 personen
Noedels met biefstukpuntjes
541kcal Per persoon
Eiwit
43g Eiwit
Koolhydraten
53g Koolhydraten
Vet
18g Vet
Voedingsvezel
9g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 2 portie woknoedels
  • 300 gram biefstukpuntjes
  • 150 gram wortel
  • 1,5 eetlepel (olijf)olie
  • 300 gram sperziebonen (diepvries)
  • 2 eetlepels sojasaus
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Bestrooi de biefstukpuntjes met peper en zout. Snijd de wortel in dunne schuine plakken.
  3. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de biefstuk op hoog vuur in 2 minuten bruin. Haal de biefstukpuntjes uit de pan en leg ze even op een bordje.
  4. Voeg de rest van de olie toe en roerbak de sperziebonen en wortel in 10 minuten gaar. Schep de noedels door de groenten. Breng op smaak met de sojasaus.
  5. Serveer de noedels met de biefstukpuntjes in 2 kommen.

Tip van FitChef

1. Vervang de sperziebonen eens door sugar snaps.
2. Lekker met fijngehakte noten als garnering.