Noedels met biefstukpuntjes
Noedels met biefstukpuntjes
541kcal Per persoon
43g Eiwitten
53g Kh
18g Vetten
9g Vezels
Ingrediënten
- 2 porties woknoedels
- 300 gram biefstukpuntjes
- 150 gram wortel
- 1 ½ eetlepel (olijf)olie (15 ml)
- 300 gram sperziebonen (diepvries)
- 2 eetlepels sojasaus (20 ml)
Zo maak je dit recept
- Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Bestrooi de biefstukpuntjes met peper en zout. Snijd de wortel in dunne schuine plakken.
- Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de biefstuk op hoog vuur in 2 minuten bruin. Haal de biefstukpuntjes uit de pan en leg ze even op een bordje.
- Voeg de rest van de olie toe en roerbak de sperziebonen en wortel in 10 minuten gaar. Schep de noedels door de groenten. Breng op smaak met de sojasaus.
- Serveer de noedels met de biefstukpuntjes in 2 kommen.
Tip van FitChef
1. Vervang de sperziebonen eens door sugar snaps.
2. Lekker met fijngehakte noten als garnering.