Nieuw!
Noedels met gehakt, snijbonen & tomaat
Noedels met gehakt, snijbonen & tomaat
685kcal Per persoon
35g Eiwitten
63g Kh
32g Vetten
12g Vezels
Ingrediënten
- 1 teen knoflook (5 g)
- 2 tomaten
- 200 gram snijbonen
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 125 gram rundergehakt, mager
- 1 eetlepel ketjap manis (10 ml)
- 1 eetlepel chilisaus (15 ml)
- 1 portie woknoedels
Zo maak je dit recept
- Pers het teentje knoflook. Snijd de tomaten in reepjes. Snijd de snijbonen in schuine dunne plakjes.
- Verwarm de olie in een pan. Voeg het gehakt en de knoflook toe aan de pan en rul dit gaar in zo’n 4 minuten. Voeg dan de ketjap, chilisaus en snijbonen met een eetlepel water toe. Laat dit op laag vuur in zo’n 8 minuten gaar worden. Roer regelmatig door. Voeg na 6 minuten de tomaat toe en verwarm nog even mee.
- Kook de noedels gaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Giet de noedels af en voeg deze toe aan de pan met het gehakt. Roer alles door elkaar en breng op smaak met wat peper en zout.
Tip van FitChef
1. Breng de noedels op smaak met wat limoensap.
2. Verdeel er nog wat gesneden cherry tomaatjes over bij het serveren.