Noedels met pittig gehakt & sperziebonen
Noedels met pittig gehakt & sperziebonen
634kcal Per persoon
35g Eiwitten
51g Kh
32g Vetten
9g Vezels
Ingrediënten
- 1 portie woknoedels
- 200 gram sperziebonen (diepvries)
- ½ rode peper
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 125 gram rundergehakt, mager
- ½ eetlepel sojasaus (5 ml)
Zo maak je dit recept
- Bereid de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Kook de sperziebonen volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
- Verwijder de zaadlijsten uit de rode peper en hak de peper fijn.
- Verhit de olie in een hapjespan en roerbak het gehakt met de rode peper rul en gaar. Schep de noedels erdoor en breng op smaak met de sojasaus en eventueel met zout en peper.
- Serveer de noedels met de sperziebonen.
Tip van FitChef
1. Gebruik eens sugar snaps in plaats van sperziebonen.
2. Meng de noedels met sesamolie in plaats van 'normale' olie.