Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Noedels met runderreepjes, wortel & radijs

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Noedels met runderreepjes, wortel & radijs
601kcal Per persoon
Eiwit
39g Eiwit
Koolhydraten
56g Koolhydraten
Vet
25g Vet
Voedingsvezel
7g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 150 gram wortel
  • 1 bosuitje
  • 1 cm gember
  • 5 radijsjes
  • 1 teen knoflook
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 150 gram runderreepjes
  • 1 eetlepel sojasaus
  • 1 portie woknoedels
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de wortel in dunne plakjes. Snijd het bosuitje in stukjes. Snijd de gember heel fijn. Halveer de radijsjes. Pers het teentje knoflook uit.
  2. Verwarm de olie in een pan en bak de wortel 2 minuten. Voeg dan de radijs, knoflook, gember en runderreepjes toe. Wok dit 3 minuten op hoog vuur. Schep de sojasaus en bosui erdoor en wok nog een minuut mee.
  3. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af en roer ze door de wokschotel.
  4. Serveer de noedels met runderreepjes op een bord. Breng naar wens op smaak met peper.

Tip van FitChef

Ook lekker om een theelepel honing mee te wokken of na bereiding wat limoensap over de noedels te sprenkelen.