Nieuw!
Omelet met bosui, radijs & geraspte kaas
Omelet met bosui, radijs & geraspte kaas
342kcal Per persoon
24g Eiwitten
5g Kh
25g Vetten
1g Vezels
Ingrediënten
- 2 eieren
- 2 eetlepels halfvolle melk (30 ml)
- 30 gram geraspte kaas, 30+
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 bosuitje
- 5 radijsjes
Zo maak je dit recept
- Breek de eieren boven een kom. Klop de eieren met de melk en wat peper en zout los met een vork. Roer de geraspte kaas erdoor.
- Verwarm de olie in een koekenpan. Schenk het losgeklopte eimengsel in de pan en bak een omelet op middelhoog vuur.
- Snijd ondertussen het bosuitje in ringetjes en de radijsjes in dunne plakjes.
- Serveer de omelet op een bord en verdeel de bosui en radijs erover.
Tip van FitChef
Ook lekker om wat verse tijm over de omelet te verdelen.