Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Ontbijtwrap met eiersalade

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Ontbijtwrap met eiersalade
302kcal Per persoon
Eiwit
23g Eiwit
Koolhydraten
23g Koolhydraten
Vet
13g Vet
Voedingsvezel
2g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 1 snufje kerriepoeder
  • 2 eetlepels halfvolle yoghurt
  • 1 tortilla wrap, meergranen
  • 3 plakken runderrookvlees
  • 1 handje veldsla
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

Deze wraps zijn ideaal om mee te nemen of om onderweg mee te ontbijten. Maak de wrap dan de avond van tevoren klaar en pak de wrap strak in plastic folie. Bewaar de ontbijtwrap zo in de koelkast en neem de volgende dag met je mee.

  1. Kook de eieren in 6-8 minuten bijna hard. Pel de eieren en prak ze in een kom fijn en meng de kerriepoeder met wat zout en zwarte peper erdoor. Schep ook de yoghurt erdoor.
  2. Spreid de tortilla uit en leg in het midden de plakjes rookvlees. Verdeel de veldsla erover en schep in het midden een dikke streep eiersalade. Rol de tortilla stevig op en snijd de ontbijtwrap schuin doormidden. 

Tip van FitChef

1. Meng wat fijngehakte, verse bieslook en peterselie door de eiersalade.
2. Deze eierspread doet het natuurlijk ook goed op een boterham. Vooral lekker in combinatie met stevig volkorenbrood. Verdeel er dan halve cherrytomaatjes en wat rucola over.