Nieuw!
Sla wraps met ei, bacon & tomaat
Sla wraps met ei, bacon & tomaat
350kcal Per persoon
22g Eiwitten
6g Kh
27g Vetten
4g Vezels
Ingrediënten
- 2 eieren
- 5 cherry tomaten
- 1 bosuitje
- 1 eetlepel mayonaise (20 ml)
- 3 plakken bacon
- 1 krop baby romaine sla
Zo maak je dit recept
- Kook de eieren in een pan water hard in 6-8 minuten. Spoel erna af met koud water, pel ze en snijd in grove stukjes.
- Halveer de tomaatjes en snijd het bosuitje in ringetjes. Doe dit samen met de stukjes ei in een schaaltje. Roer de mayonaise erdoor en breng op smaak met peper en zout.
- Verwarm de plakken bacon 2 minuten per zijde in een droge koekenpan. Snijd de plakken vervolgens in stukjes en meng door de eiersalade.
- Haal ondertussen de sla blaadjes los van de krop, was deze en schud het water eraf.
- Leg steeds 2 sla blaadjes op elkaar en verdeel de sla zo over een bod. Vul de sla wraps met het ei mengsel.
Tip van FitChef
Doe wat vers gehakte bieslook door de eiersalade.