Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Pappardelle met groentesaus & gehaktballetjes

  • 20 minuten
  • 1 persoon
Pappardelle met groentesaus & gehaktballetjes
823kcal Per persoon
Eiwit
40g Eiwit
Koolhydraten
87g Koolhydraten
Vet
35g Vet
Voedingsvezel
7g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 1 rode paprika
  • 1,5 eetlepel (olijf)olie
  • 200 gram tomatenblokjes
  • 100 gram rundergehakt
  • 100 gram pappardelle
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snipper de ui. Snijd de knoflook fijn. Snijd de paprika in grove stukken.
  2. Verwarm de helft van de olie in een pan en voeg hier de ui, knoflook en paprika aan toe. Bak dit 4 minuten. Voeg hierna de tomatenblokjes toe en laat 6 minuten doorsudderen tot de paprika gaar is.
  3. Breng het gehakt ondertussen op smaak met peper en zout. Kneed hier gehaktballetjes van.
  4. Pureer de groentesaus met een staafmixer.
  5. Verwarm de andere helft van de olie in een pan en bak de gehaktballetjes rondom aan. Voeg de groentesaus toe en gaar de balletjes nog circa 10 minuten.
  6. Kook ondertussen de pasta gaar.
  7. Serveer de pappardelle met de gehaktballetjes.

Benodigdheden

  • Staafmixer

Tip van FitChef

Maak de pappardelle af met rucola of verse, Italiaanse kruiden.