Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Pappardelle met mosterdsaus & varkensfiletreepjes

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Pappardelle met mosterdsaus & varkensfiletreepjes
653kcal Per persoon
Eiwitten
48g Eiwitten
Kh
55g Kh
Vetten
27g Vetten
Vezels
6g Vezels

Ingrediënten

  • 125 gram champignons
  • 1 ui
  • 1 varkensfiletlapje (à ca. 130 g)
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 75 gram pappardelle
  • 1 ½ eetlepel zuivelspread (30 g)
  • 1 theelepel mosterd (10 g)
  • 1 handje rucola (30 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de ui in halve ringetjes. Snijd het varkensfiletlapje in reepjes.
  2. Verwarm de olie in een grote pan en bak de ui en de champignons zo’n 3 minuten. Voeg dan de varkensreepjes toe aan de pan en bak deze 6 minuten mee.
  3. Zet ondertussen de pappardelle op in een pan met ruim water en kook gaar volgens de verpakking.
  4. Voeg de zuivelspread en mosterd toe aan de pan met champignons. Roer door elkaar tot een romig geheel. Zet het vuur vervolgens uit.
  5. Giet de pappardelle af en voeg dit samen met de rucola toe aan de champignons. Hussel alles door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Serveer pappardelle met mosterdsaus en varkensfiletreepjes op een bord.