Nieuw!

Pappardelle met mosterdsaus & varkensfiletreepjes

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 15 minuten
  • 1 persoon
653kcal Per persoon
Eiwit
48g Eiwit
Koolhydraten
55g Koolhydraten
Vet
27g Vet
Voedingsvezel
6g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 125 gram champignons
  • 1 ui
  • 1 varkensfiletlapje (à ca. 130 g)
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 75 gram pappardelle
  • 1,5 eetlepel zuivelspread
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 handje rucola
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de champignons in plakjes. Snijd de ui in halve ringetjes. Snijd het varkensfiletlapje in reepjes.
  2. Verwarm de olie in een grote pan en bak de ui en de champignons zo’n 3 minuten. Voeg dan de varkensreepjes toe aan de pan en bak deze 6 minuten mee.
  3. Zet ondertussen de pappardelle op in een pan met ruim water en kook gaar volgens de verpakking.
  4. Voeg de zuivelspread en mosterd toe aan de pan met champignons. Roer door elkaar tot een romig geheel. Zet het vuur vervolgens uit.
  5. Giet de pappardelle af en voeg dit samen met de rucola toe aan de champignons. Hussel alles door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Serveer pappardelle met mosterdsaus en varkensfiletreepjes op een bord.