Nieuw!
Pappardelle met mosterdsaus & varkensfiletreepjes
653 kcal  per persoon
48g  Eiwitten
55g  Kh
27g  Vetten
6g  Vezels
Ingrediënten
- 125 gram champignons
 - 1 ui
 - 1 varkensfiletlapje (à ca. 130 g)
 - 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
 - 75 gram pappardelle
 - 1 ½ eetlepel zuivelspread (30 g)
 - 1 theelepel mosterd (10 g)
 - 1 handje rucola (30 g)
 
Zo maak je dit recept
- Snijd de champignons in plakjes. Snijd de ui in halve ringetjes. Snijd het varkensfiletlapje in reepjes.
 - Verwarm de olie in een grote pan en bak de ui en de champignons zo’n 3 minuten. Voeg dan de varkensreepjes toe aan de pan en bak deze 6 minuten mee.
 - Zet ondertussen de pappardelle op in een pan met ruim water en kook gaar volgens de verpakking.
 - Voeg de zuivelspread en mosterd toe aan de pan met champignons. Roer door elkaar tot een romig geheel. Zet het vuur vervolgens uit.
 - Giet de pappardelle af en voeg dit samen met de rucola toe aan de champignons. Hussel alles door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
 - Serveer pappardelle met mosterdsaus en varkensfiletreepjes op een bord.
 



