Nieuw!
Pappardelle met mosterdsaus & varkensfiletreepjes
Pappardelle met mosterdsaus & varkensfiletreepjes
653kcal Per persoon
48g Eiwitten
55g Kh
27g Vetten
6g Vezels
Ingrediënten
- 125 gram champignons
- 1 ui
- 1 varkensfiletlapje (à ca. 130 g)
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 75 gram pappardelle
- 1 ½ eetlepel zuivelspread (30 g)
- 1 theelepel mosterd (10 g)
- 1 handje rucola (30 g)
Zo maak je dit recept
- Snijd de champignons in plakjes. Snijd de ui in halve ringetjes. Snijd het varkensfiletlapje in reepjes.
- Verwarm de olie in een grote pan en bak de ui en de champignons zo’n 3 minuten. Voeg dan de varkensreepjes toe aan de pan en bak deze 6 minuten mee.
- Zet ondertussen de pappardelle op in een pan met ruim water en kook gaar volgens de verpakking.
- Voeg de zuivelspread en mosterd toe aan de pan met champignons. Roer door elkaar tot een romig geheel. Zet het vuur vervolgens uit.
- Giet de pappardelle af en voeg dit samen met de rucola toe aan de champignons. Hussel alles door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
- Serveer pappardelle met mosterdsaus en varkensfiletreepjes op een bord.