⏰ Tijdelijk 42% korting op jaarabonnement!

10d19u05m27s

Pasta met boerenkoolsaus & nootjes

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 20 minuten
  • 1 persoon
735kcal Per persoon
Eiwit
53g Eiwit
Koolhydraten
58g Koolhydraten
Vet
32g Vet
Voedingsvezel
10g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 75 gram penne, volkoren
  • 150 gram boerenkool (diepvries)
  • 125 gram kipfilet
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 20 gram gemengde noten, ongebrand en ongezouten
  • 50 gram ricotta
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Kook de boerenkool beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Snijd de kipfilet in stukken. Verwarm de olie in een koekenpan en bak de kip 10 minuten.
  4. Rooster de noten in een droge koekenpan goudbruin en hak ze grof.
  5. Meng de boerenkool met de ricotta, peper en zout. Voeg het mengsel toe aan de kip en warm nog 5 minuten door.
  6. Serveer de pasta met de boerenkoolsaus en strooi de gehakte noten erover.

Benodigdheden

  • Staafmixer

Tip van FitChef

Garneer de pasta met verse basilicum.