Nieuw!
Pasta salade met kipreepjes & avocado
Pasta salade met kipreepjes & avocado
651kcal Per persoon
35g Eiwitten
60g Kh
30g Vetten
13g Vezels
Ingrediënten
- 75 gram penne, volkoren
- ½ rode ui
- 6 cherry tomaten
- ½ avocado
- 125 gram gerookte kipreepjes
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 theelepel Italiaanse kruiden, gedroogd (2 g)
Zo maak je dit recept
- Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
- Snipper ondertussen de ui, halveer de cherrytomaatjes en snijd het avocadovruchtvlees in blokjes.
- Giet de pasta af met koud water en laat goed uitlekken. Meng de penne met de ui, cherrytomaten, avocado en kipreepjes.
- Schep de olie door de pastasalade en breng op smaak met de Italiaanse kruiden.
Tip van FitChef
Garneer de pastasalade met verse basilicum.