ūüĎČ [Crazy sale] Tot vrijdag FitChef boek voor ‚ā¨14,95!Ja dat wil ik!

Tonijnsteak met pittige spaghetti & broccoli

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 15 minuten
  • 1 persoon
695kcal Per persoon
Eiwit
50g Eiwit
Koolhydraten
83g Koolhydraten
Vet
18g Vet
Voedingsvezel
14g Voedingsvezel

Ingredi√ęnten

  • 1 tonijnsteak, diepvries (√† ca. 125 g)
  • 100 gram spaghetti, volkoren
  • ¬Ĺ rode peper
  • 1 teen knoflook
  • 1 broccoli
  • 1.5 eetlepel (olijf)olie
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Laat de tonijn in een vergiet ontdooien.
  2. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Vang een kopje kookvocht op bij het afgieten.
  3. Verwijder de pitjes en de zaadlijsten uit de rode peper en snijd in hele kleine ringetjes. Pers de knoflook uit.
  4. Snijd de broccoli in roosjes. Kook de broccoli in 5 minuten beetgaar.
  5. Bestrijk de tonijn met de helft van de olijfolie en bestrooi met peper en zout. Verwarm de grillpan en bak de tonijn bruin en van binnen nog wat rosé. Snijd de tonijn in dunne schuine plakken.
  6. Verwarm de rest van de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en rode peper zachtjes 2 minuten. Schep de spaghetti door de rode peper en breng op smaak met wat zout. Voeg eventueel wat kookvocht toe als de spaghetti te droog wordt.
  7. Serveer de spaghetti met tonijn en broccoli.