Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Pastasalade met tonijn

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Pastasalade met tonijn
750kcal Per persoon
Eiwit
63g Eiwit
Koolhydraten
81g Koolhydraten
Vet
19g Vet
Voedingsvezel
18g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 100 gram penne, volkoren
  • 160 gram doperwten, uit blik
  • 1 stengel bleekselderij
  • ½ rode ui
  • 1 teen knoflook
  • 75 ml halfvolle yoghurt
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 160 gram tonijn uit blik, in water
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Kook de penne volgens de verpakking gaar.
  2. Schep de doperwten in een kommetje en overgiet deze met kokend water. Laat vijf minuten staan.
  3. Snijd de bleekselderij in plakjes, snipper de ui en pers de knoflook. 
  4. Schep de mayonaise met yoghurt, bleekselderij, ui en knoflook in een kom en roer goed door.
  5. Laat de tonijn uitlekken, maak los met een vork en schep door het yoghurtmengsel.
  6. Giet de penne en doperwten af en voeg toe aan de yoghurt. Roer alles goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
  7. Serveer de pastasalade in een diep bord.

Tip van FitChef

Garneer de pastasalade met verse tijm.