Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Penne met runderreepjes, pastinaak & pesto

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Penne met runderreepjes, pastinaak & pesto
667kcal Per persoon
Eiwit
41g Eiwit
Koolhydraten
70g Koolhydraten
Vet
25g Vet
Voedingsvezel
16g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 75 gram penne, volkoren
  • 1 pastinaak
  • 8 cherry tomaten
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 125 gram runderreepjes
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 1 handje rucola
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Kook de penne gaar volgens de verpakking. Snijd de pastinaak in blokjes. Halveer de cherrytomaten.
  2. Verwarm de olie in een pan en bak hierin de pastinaakblokjes zo’n 5 minuten. Voeg de runderreepjes toe en bak deze 4 minuten mee tot ze gaar zijn en de pastinaak zacht is. Roer de cherrytomaten en de pesto erdoor en verwarm 2 minuten mee.
  3. Giet de penne af en voeg dit toe aan de pan met groenten. Roer alles goed door elkaar. Roer als laatste de rucola erdoor. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
  4. Serveer de penne met runderreepjes, pastinaak en pesto op een bord.

Tip van FitChef

Serveer de penne met wat Parmezaanse kaas.