Nieuw!
Penne met runderreepjes, pastinaak & pesto
Penne met runderreepjes, pastinaak & pesto
708kcal Per persoon
42g Eiwitten
77g Kh
25g Vetten
19g Vezels
Ingrediënten
- 75 gram penne, volkoren
- 1 pastinaak
- 8 cherry tomaten
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 125 gram runderreepjes
- 1 eetlepel groene pesto (15 g)
- 1 handje rucola (30 g)
Zo maak je dit recept
- Kook de penne gaar volgens de verpakking. Snijd de pastinaak in blokjes. Halveer de cherrytomaten.
- Verwarm de olie in een pan en bak hierin de pastinaakblokjes zo’n 5 minuten. Voeg de runderreepjes toe en bak deze 4 minuten mee tot ze gaar zijn en de pastinaak zacht is. Roer de cherrytomaten en de pesto erdoor en verwarm 2 minuten mee.
- Giet de penne af en voeg dit toe aan de pan met groenten. Roer alles goed door elkaar. Roer als laatste de rucola erdoor. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
- Serveer de penne met runderreepjes, pastinaak en pesto op een bord.
Tip van FitChef
Serveer de penne met wat Parmezaanse kaas.