Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Pindakaas & bananenijs

  • 245 minuten
  • 2 personen
Pindakaas & bananenijs
382kcal Per persoon
Eiwit
10g Eiwit
Koolhydraten
51g Koolhydraten
Vet
15g Vet
Voedingsvezel
7g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 3 bananen
  • 3 eetlepels pindakaas
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

Heerlijk ijs met maar 2 ingrediënten! Je kunt er eindeloos mee variëren. Voeg honing of chocoladesnippers toe of een paar eetlepels kwark voor wat extra eiwit.

  1. Snijd de bananen in plakjes en leg ze minstens 4 uur in de vriezer. Haal de bananen uit de vriezer en laat ze even liggen.
  2. Doe de bananen in de blender en schep de pindakaas erbij. Mix het geheel tot een romig mengsel. Het pindakaas- en bananenijs is klaar als het een ‘wittere’ kleur krijgt.

Benodigdheden

  • Blender

Tip van FitChef

1. Als je een stevige blender hebt kun je de bananen ook direct pureren. Laat ze bij twijfel eerst een beetje ontdooien.
2. Neem bananen die goed rijp zijn voor een extra zoete smaak.