Nieuw!
Pistolet met forel & pittig yoghurtsausje
Pistolet met forel & pittig yoghurtsausje
487kcal Per persoon
30g Eiwitten
40g Kh
23g Vetten
6g Vezels
Ingrediënten
- 115 gram makreelfilets, blikje
- 50 gram wortel
- 1 sjalotje
- 50 ml halfvolle yoghurt
- ½ theelepel mierikswortelpuree (3 g)
- 1 pistolet, bruin
Zo maak je dit recept
- Snij de forel in kleinere stukjes. Rasp de wortel. Snijd de bosui in dunne ringetjes.
- Roer in een kom de bosui door de yoghurt. Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Halveer het broodje. Smeer één helft van de pistolet in met het yoghurtsausje. Leg daarop de wortelrasp. Verdeel de forel erover en leg de andere helft van de pistolet erop.
Tip van FitChef
1. Eet je buiten de deur? Neem de pistolet en het beleg apart van elkaar met je mee.
2. Roer eens een halve theelepel mierikswortelpuree door de yoghurt.