Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Pitabroodje met runderreepjes, paprika & champignons

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Pitabroodje met runderreepjes, paprika & champignons
573kcal Per persoon
Eiwit
39g Eiwit
Koolhydraten
66g Koolhydraten
Vet
17g Vet
Voedingsvezel
17g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 rode puntpaprika
  • 125 gram champignons
  • 1 bosuitje
  • 125 gram taugé
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 100 gram runderreepjes
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • 1 eetlepel honing
  • 1 pitabroodje, volkoren
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de puntpaprika in reepjes. Snijd de champignons in vieren. Snijd het bosuitje in ringetjes. Spoel de taugé in een vergiet af met koud water en laat uitlekken.
  2. Verhit de olie in een pan en bak de paprika en champignons 4 minuten op hoog vuur. Zet het vuur lager en bak de runderreepjes samen met de ketjap en honing 4 minuten mee. Zet het vuur uit en roer als laatste de taugé er doorheen. Breng het geheel op smaak met peper en zout.
  3. Rooster ondertussen het pitabroodje in de broodrooster of in een grillpan.
  4. Snijd het pitabroodje open. Verdeel de helft van het runderreepjes mengsel erin en serveer de rest los naast het broodje.

Tip van FitChef

Snijd met een dunschiller linten van een wortel en voeg deze samen met de taugé als laatste toe aan de pan.