Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Quesadilla met kaas, tomaat & bosui

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Quesadilla met kaas, tomaat & bosui
519kcal Per persoon
Eiwit
27g Eiwit
Koolhydraten
63g Koolhydraten
Vet
18g Vet
Voedingsvezel
8g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 bosuitje
  • 1 tomaat
  • 50 gram geraspte kaas, 30+
  • 2 tortilla wraps, meergranen
  • 60 gram maïs
  • ½ komkommer
  • 5 radijsjes
  • ½ limoen
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd het bosuitje in ringetjes. Snijd de tomaat in dunne plakjes en dep droog met keukenpapier.
  2. Strooi de helft van de kaas over 1 van de wraps. Verdeel hier de plakjes tomaat en bosui ringetjes gelijkmatig over. Strooi de rest van de geraspte kaas erover. Breng op smaak met peper en zout. Dek af met de andere wrap.
  3. Verwarm een droge koekenpan en bak de quesadilla zo’n 3 minuten per kant goudbruin tot de kaas gesmolten is. Snijd door vieren.
  4. Bereid ondertussen de salade. Spoel de maïs in een vergiet af met koud water en laat uitlekken. Snijd de komkommer in blokjes. Snijd de radijs in plakjes. Meng alles in een kom en besprenkel met limoensap.
  5. Serveer de quesadilla op een bord met de salade ernaast.

Tip van FitChef

Ook lekker om een paar plakjes gesneden jalapeño peper in de quesadilla mee te bakken.