Nieuw!
Quinoa met sperziebonen & teriyaki garnalen
Quinoa met sperziebonen & teriyaki garnalen
542kcal Per persoon
31g Eiwitten
72g Kh
14g Vetten
13g Vezels
Ingrediënten
- 100 gram cocktail garnalen (diepvries)
- 70 gram quinoa
- 200 gram sperziebonen (diepvries)
- 1 teen knoflook (5 g)
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 1 eetlepel sojasaus (10 ml)
- 1 eetlepel honing (20 g)
Zo maak je dit recept
- Haal de garnalen uit de diepvries en laat op een bordje ontdooien.
- Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in een pan met ruim water in zo’n 8 minuten gaar.
- Pers het teentje knoflook.
- Verwarm de olie in een pan. Fruit de knoflook een minuutje. Voeg de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Voeg sojasaus en honing toe aan de pan en verwarm dit een minuutje mee.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Serveer de quinoa met de sperziebonen en de teriyaki garnalen.
Tip van FitChef
Garneer deze quinoa met sperziebonen en garnalen met wat ringetjes bosui.