Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Quinoa met sperziebonen & teriyaki garnalen

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Quinoa met sperziebonen & teriyaki garnalen
542kcal Per persoon
Eiwitten
31g Eiwitten
Kh
72g Kh
Vetten
14g Vetten
Vezels
13g Vezels

Ingrediënten

  • 100 gram cocktail garnalen (diepvries)
  • 70 gram quinoa
  • 200 gram sperziebonen (diepvries)
  • 1 teen knoflook (5 g)
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • 1 eetlepel sojasaus (10 ml)
  • 1 eetlepel honing (20 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Haal de garnalen uit de diepvries en laat op een bordje ontdooien.
  2. Kook de quinoa gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de sperziebonen in een pan met ruim water in zo’n 8 minuten gaar.
  3. Pers het teentje knoflook.
  4. Verwarm de olie in een pan. Fruit de knoflook een minuutje. Voeg de garnalen toe en bak deze 2 minuten. Voeg sojasaus en honing toe aan de pan en verwarm dit een minuutje mee.
  5. Breng op smaak met peper en zout.
  6. Serveer de quinoa met de sperziebonen en de teriyaki garnalen.

Tip van FitChef

Garneer deze quinoa met sperziebonen en garnalen met wat ringetjes bosui.