Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Quinoasalade met edamame, bacon & appel

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Quinoasalade met edamame, bacon & appel
618kcal Per persoon
Eiwit
28g Eiwit
Koolhydraten
72g Koolhydraten
Vet
24g Vet
Voedingsvezel
20g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 70 gram quinoa
  • 100 gram edamame bonen
  • 1 appel
  • 1 bosuitje
  • ½ komkommer
  • 3 plakken bacon
  • 1 handje spinazie
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 citroen
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Kook de quinoa gaar volgens de verpakking. Giet erna af.
  2. Spoel de edamame boontjes af in een vergiet en laat uitlekken. Snijd de appel in blokjes. Snijd het bosuitje in ringetjes. Snijd de komkommer in blokjes.
  3. Bak de plakken bacon in een droge koekenpan aan beide zijden in 2 minuten krokant. Snijd daarna in stukjes.
  4. Doe de spinazie in een grote schaal en verdeel hier de de quinoa, edamame boontjes, appel, bosui, komkommer en bacon over.
  5. Besprenkel de salade met de olie en 2 eetlepels citroensap. Hussel alles door elkaar en breng naar wens op smaak met peper en zout.