Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Quinoasalade met pompoen, rode biet & feta

  • 20 minuten
  • 1 persoon
Quinoasalade met pompoen, rode biet & feta
464kcal Per persoon
Eiwitten
16g Eiwitten
Kh
57g Kh
Vetten
19g Vetten
Vezels
12g Vezels

Ingrediënten

  • 200 gram pompoenstukjes
  • 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
  • ½ theelepel komijnpoeder (1 g)
  • 70 gram quinoa
  • ½ rode ui
  • 2 mini rode bietjes, gekookt
  • 1 handje veldsla (30 g)
  • 25 gram witte kaas (feta)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
  2. Meng de pompoenstukjes op de bakplaat met de olie en het komijnpoeder. Rooster de pompoen 20 minuten in de oven.
  3. Kook de quinoa volgens de verpakking.
  4. Snijd ondertussen de ui in halve ringen en de bieten in blokjes.
  5. Giet de quinoa af en spoel met koud water. Meng de quinoa met de rode ui, biet en pompoenstukjes. Doe dit samen met de veldsla in een kom of diep bord. Verkruimel de feta erover. Breng op smaak met peper en zout.

Benodigdheden:

  • Bakplaat met bakpapier

Tip van FitChef

Deze quinoasalade is ook lekker met wat gehakte noten.