Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Quinoasalade met pompoen, rode biet & feta

  • 20 minuten
  • 1 persoon
Quinoasalade met pompoen, rode biet & feta
464kcal Per persoon
Eiwit
16g Eiwit
Koolhydraten
57g Koolhydraten
Vet
19g Vet
Voedingsvezel
12g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 200 gram pompoenstukjes
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • ½ theelepel komijnpoeder
  • 70 gram quinoa
  • ½ rode ui
  • 2 mini rode bietjes, gekookt
  • 1 handje veldsla
  • 25 gram witte kaas (feta)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
  2. Meng de pompoenstukjes op de bakplaat met de olie en het komijnpoeder. Rooster de pompoen 20 minuten in de oven.
  3. Kook de quinoa volgens de verpakking.
  4. Snijd ondertussen de ui in halve ringen en de bieten in blokjes.
  5. Giet de quinoa af en spoel met koud water. Meng de quinoa met de rode ui, biet en pompoenstukjes. Doe dit samen met de veldsla in een kom of diep bord. Verkruimel de feta erover. Breng op smaak met peper en zout.

Benodigdheden

  • Bakplaat met bakpapier

Tip van FitChef

Deze quinoasalade is ook lekker met wat gehakte noten.