Nieuw!
Quinoasalade met pompoen, rode biet & feta
Quinoasalade met pompoen, rode biet & feta
464kcal Per persoon
16g Eiwitten
57g Kh
19g Vetten
12g Vezels
Ingrediënten
- 200 gram pompoenstukjes
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- ½ theelepel komijnpoeder (1 g)
- 70 gram quinoa
- ½ rode ui
- 2 mini rode bietjes, gekookt
- 1 handje veldsla (30 g)
- 25 gram witte kaas (feta)
Zo maak je dit recept
- Verwarm de oven voor op 190 °C.
- Meng de pompoenstukjes op de bakplaat met de olie en het komijnpoeder. Rooster de pompoen 20 minuten in de oven.
- Kook de quinoa volgens de verpakking.
- Snijd ondertussen de ui in halve ringen en de bieten in blokjes.
- Giet de quinoa af en spoel met koud water. Meng de quinoa met de rode ui, biet en pompoenstukjes. Doe dit samen met de veldsla in een kom of diep bord. Verkruimel de feta erover. Breng op smaak met peper en zout.
Benodigdheden:
- Bakplaat met bakpapier
Tip van FitChef
Deze quinoasalade is ook lekker met wat gehakte noten.