Nieuw!
Romige penne met garnalen & spinazie
Romige penne met garnalen & spinazie
608kcal Per persoon
41g Eiwitten
60g Kh
23g Vetten
12g Vezels
Ingrediënten
- 75 gram penne, volkoren
- 4 zongedroogde tomaten
- 1 teen knoflook (5 g)
- 8 cherry tomaten
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 125 gram cocktail garnalen (diepvries)
- 100 gram spinazie
- 1 eetlepel zuivelspread (20 g)
- 1 theelepel Italiaanse kruiden, gedroogd (2 g)
Zo maak je dit recept
- Kook de penne gaar volgens de verpakking.
- Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes. Snijd de knoflook fijn. Halveer de cherrytomaten.
- Verhit de olie in een pan. Voeg de garnalen toe samen met de knoflook en zongedroogde tomaten. Bak dit 2 minuten. Voeg de cherrytomaatjes en spinazie toe. Bak dit 2 minuten tot de spinazie slinkt. Voeg de zuivelspread en Italiaanse kruiden toe samen met wat peper en zout. Roer goed door.
- Giet de penne af en voeg dit toe aan de pan met garnalen. Roer alles goed door elkaar. Serveer in een diep bord.
Tip van FitChef
Extra lekker met verse basilicum!