Nieuw!
Romige roerbak met courgette, paprika & gehakt
Romige roerbak met courgette, paprika & gehakt
570kcal Per persoon
38g Eiwitten
25g Kh
35g Vetten
9g Vezels
Ingrediënten
- 1 rode paprika
- 1 courgette
- 75 gram kidneybonen
- 1 eetlepel (olijf)olie (10 ml)
- 125 gram rundergehakt, mager
- ½ theelepel komijnpoeder (1 g)
- 1 snufje kaneel (1 g)
- 1 eetlepel mascarpone (25 g)
Zo maak je dit recept
- Snijd de paprika en courgette in blokjes. Spoel de kidneybonen in een vergiet af met koud water en laat uitlekken.
- Verwarm de olie in een pan en rul het gehakt. Voeg dan de paprika, courgette, komijnpoeder en kaneel toe. Roerbak dit zo’n 5-7 minuten tot de groenten zacht zijn. Roer vervolgens de uitgelekte kidneybonen en mascarpone door het gerecht heen en verwarm dit een minuutje mee.
- Serveer de romige roerbak met courgette, paprika en gehakt op een bord. Breng op smaak met peper en zout.
Tip van FitChef
Verdeel nog wat geraspte kaas over de roerbak.