⏱42% Black Friday Korting!

1d02u10m38s

Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Romige roerbak met courgette, paprika & gehakt

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Romige roerbak met courgette, paprika & gehakt
583kcal Per persoon
Eiwit
38g Eiwit
Koolhydraten
28g Koolhydraten
Vet
36g Vet
Voedingsvezel
10g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 1 rode paprika
  • 1 courgette
  • 75 gram kidneybonen
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 125 gram rundergehakt, mager
  • ½ theelepel komijnpoeder
  • 1 snufje kaneel
  • 1 eetlepel mascarpone
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Snijd de paprika en courgette in blokjes. Spoel de kidneybonen in een vergiet af met koud water en laat uitlekken.
  2. Verwarm de olie in een pan en rul het gehakt. Voeg dan de paprika, courgette, komijnpoeder en kaneel toe. Roerbak dit zo’n 5-7 minuten tot de groenten zacht zijn. Roer vervolgens de uitgelekte kidneybonen en mascarpone door het gerecht heen en verwarm dit een minuutje mee.
  3. Serveer de romige roerbak met courgette, paprika en gehakt op een bord. Breng op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

Verdeel nog wat geraspte kaas over de roerbak.