Rosbief salade met pesto mayonaise
Rosbief salade met pesto mayonaise
281kcal Per persoon
16g Eiwitten
10g Kh
20g Vetten
4g Vezels
Ingrediënten
- 4 plakken rosbief
- 1 rode ui
- 6 cherry tomaten
- 1 handje veldsla (30 g)
- 2 theelepels groene pesto (10 g)
- 1 eetlepel mayonaise (20 ml)
Zo maak je dit recept
- Halveer de plakken rosbief. Snijd de helft van de ui in ringen en halveer de tomaatjes.
- Schep de sla in een kom en verdeel de rosbief, ui en tomaatjes erover.
- Meng de pesto met de mayonaise en druppel over de rosbiefsalade.
Tip van FitChef
Neem de rosbiefsalade mee in een afsluitbaar bakje. Doe de pestomayonaise er dan pas op het laatste moment doorheen, zodat de salade lekker knapperig blijft.