Weekmenu's op maat!

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Rosbief salade met pesto mayonaise

  • 5 minuten
  • 1 persoon
Rosbief salade met pesto mayonaise
272kcal Per persoon
Eiwit
14g Eiwit
Koolhydraten
10g Koolhydraten
Vet
20g Vet
Voedingsvezel
4g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 4 plakken rosbief
  • 1 rode ui
  • 6 cherry tomaten
  • 1 handje veldsla
  • 2 theelepels groene pesto
  • 1 eetlepel mayonaise
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Halveer de plakken rosbief. Snijd de helft van de ui in ringen en halveer de tomaatjes.
  2. Schep de sla in een kom en verdeel de rosbief, ui en tomaatjes erover.
  3. Meng de pesto met de mayonaise en druppel over de rosbiefsalade.

Tip van FitChef

Neem de rosbiefsalade mee in een afsluitbaar bakje. Doe de pestomayonaise er dan pas op het laatste moment doorheen, zodat de salade lekker knapperig blijft.