Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Salade met appel, gerookte zalm & knoflookdressing

  • 15 minuten
  • 1 persoon
Salade met appel, gerookte zalm & knoflookdressing
496kcal Per persoon
Eiwitten
26g Eiwitten
Kh
37g Kh
Vetten
27g Vetten
Vezels
16g Vezels

Ingrediënten

  • 100 gram tuinerwten (diepvries)
  • 1 ei
  • 50 gram gerookte zalm
  • 1 appel
  • ½ avocado
  • ¼ komkommer
  • 1 teen knoflook (5 g)
  • 1 ½ eetlepel halfvolle yoghurt (23 ml)
  • ½ citroen
  • 1 handje veldsla (30 g)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Kook de tuinerwten in een pan met water in zo’n 5 minuten beetgaar. Spoel daarna af met koud water en laat uitlekken in een vergiet.
  2. Kook het ei in 6-8 minuten. Spoel af met koud water en halveer daarna het ei.
  3. Snijd de gerookte zalm in reepjes. Snijd de appel in dunne partjes. Snijd de avocado in blokjes. Snijd de komkommer in dunne plakjes. Pers het teentje knoflook.
  4. Maak in een schaaltje een dressing van de yoghurt, 1 eetlepel citroensap en de knoflook.
  5. Verdeel de veldsla, tuinerwten, ei, appel, zalm, avocado en komkommer op een bord. Breng op smaak met peper en zout en hussel het geheel door elkaar.
  6. Serveer de salade met de knoflookdressing.