Nieuw!

Salade met broccoli, blauwe bessen & rosbief

Premium

Start met je eerste weekmenu!

  • 15 minuten
  • 1 persoon
404kcal Per persoon
Eiwit
27g Eiwit
Koolhydraten
28g Koolhydraten
Vet
21g Vet
Voedingsvezel
10g Voedingsvezel

Ingrediënten

  • 75 gram blauwe bessen (diepvries)
  • 1 broccoli
  • ½ rode ui
  • 4 plakken rosbief
  • 40 gram witte kaas (feta)
  • 1 eetlepel (olijf)olie
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • 1 theelepel mosterd
  • 1 handje gemengde sla
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Laat de blauwe bessen ontdooien. Breng een pan met ruim water aan de kook.
  2. Snijd de broccoli in roosjes en kook in 5 minuten beetgaar. Giet vervolgens af in een vergiet en spoel na met koud water. Laat uitlekken.
  3. Snijd ondertussen de ui in dunne ringetjes. Snijd de plakken rosbief in reepjes. Snijd de feta in blokjes.
  4. Roer in een schaaltje een dressing van de olie, azijn en mosterd.
  5. Verdeel de sla in een kom en doe de blauwe bessen, broccoli, ui, rosbief en feta erbij. Giet de dressing over de salade en hussel door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

Deze salade wordt nog lekkerder met wat geroosterde pitten of noten erover.