Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Weekmenu's op maat!

Wat is je doelstelling?

Nieuw!

Salade met bonen, tomaat & balsamico

  • 10 minuten
  • 1 persoon
Salade met bonen, tomaat & balsamico
221kcal Per persoon
Eiwitten
18g Eiwitten
Kh
32g Kh
Vetten
3g Vetten
Vezels
16g Vezels

Ingrediënten

  • 100 gram kidneybonen
  • 100 gram cannellini bonen
  • ½ rode ui
  • 2 tomaten
  • 1 handje veldsla (30 g)
  • 1 eetlepel balsamicoazijn (15 ml)
Voeg toe aan boodschappenlijst

Zo maak je dit recept

  1. Spoel de kidneybonen en cannellinibonen in een vergiet af met koud water en laat goed uitlekken.
  2. Snijd de rode ui in dunne ringetjes en de tomaten in partjes.
  3. Leg de veldsla op een bord en leg hier de bonen, ui en tomaatpartjes overheen.
  4. Besprenkel de salade met de balsamico en breng op smaak met peper en zout.

Tip van FitChef

1. Strooi wat verse peterselie over de salade met bonen, tomaat en balsamico.
2. Bereid in een afsluitbaar bakje om de salade gemakkelijk mee te nemen.